Okulumuz Hakkında

Safran Çiçeği Anaokulu
Emek Mahallesi. Mustafa Altınok Sokak. No.6 Safranbolu/Karabük
(370) 712 25 24
0
https://safrancicegianaokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı , bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, özgün düşünceyi destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile bilinen ve tercih edilen bir kurum olmak.

MİSYON

Vatan millet sevgisi ile dolu, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı , özgür düşünen ve davranan , kendine güvenen , sağlıklı ve güçlü iletişim kurabilen , kendini rahat ifade eden ve Türkçeyi düzgün konuşan , meraklı ve araştırmacı ,yapıcı, hoşgörülü ,çevreye karşı duyarlı ve sorumluluk sahibi, gelenek ve göreneklerine bağlı bireyler yetiştirmek; Çoklu Zeka Kuramına göre öğrenci merkezli, çocukların oynayarak, eğlenerek, yaparak, yaşayarak öğrenebileceği, sevgi şefkat ve hoşgörü ortamında kalıcı öğrenmeyi sağlamak.

BAŞARILAR

Okulumuz Sağlık Bakanlığı ile Bakanlığımız arasında yürütülmekte olan Temiz Okul Sağlıklı Okul Projesinin başarı belgesi olan BEYAZ BAYRAK ve BESLENME DOSTU OKUL ve Okulum Temiz proje ödüllerini almıştır.
Öğretmen :15
Öğrenci :184
Derslik :6
Çok Amaçlı Salon :2
Kütüphane Kitap Sayısı :540
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :İkili

Öğretim Şekli

İkili

Ders Başlama ve Bitiş

08.00-12.30-13.00 (eve dönüş) Sabahçı 13.00-17.30-18.00 (eve dönüş) Öğlenci

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Doğalgaz.

Servis Bilgisi

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İlçe merkezine 1, il merkezine 7 km.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Emek Mah. Mustafa Altınok Sokak No-6 Safranbolu/Karabük

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları

Yurtdışı Proje Faaliyetleri

Okulumuz,Erasmus+ Okul Eğitimi Kısa Dönemli Öğrenci ve Personel Hareketliliği Kapsamında 2021 Yılı Teklif Çağrısı Döneminde 2021-1-TR01-KA122-SCH-000015862 Numaralı ve "Doğada Hayatı Yakalayarak, Kendimi Keşfediyorum " Başlıklı Projemiz Asil Listeden Hibe Desteği Almaya Hak Kazanmıştır. Proje Kapsamında Okul Personelimiz İşbaşı Faaliyeti Gerçekleştirmiştir. Projemiz yaygınlaştırma aşamasında faaliyetlerini yürütmektedir.